Binnen de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning zijn bij het team Facilitaire zaken, werkveld Intern beheer en service drie vacatures voor de functie:

  • Avondbode

Wat je gaat doen

Je werkt samen met een collega avondbode en, het woord zegt het al, je verricht bodewerkzaamheden in de avonduren (vanaf 18.30 uur). Dan moet je denken aan bijvoorbeeld het inrichten van vergaderruimten, het klaarzetten van online vergaderapparatuur en het verzorgen van koffie, thee en fris tijdens de avondvergaderingen. En als tijdens die vergadering bijvoorbeeld het beeld of geluid wegvalt, dan los jij dit op. Ook toegangs- en ordebewaking is een bodetaak. Net als het controleren en het afsluiten van het pand. 

Je neemt deel aan het overleg van de avondboden, zodat je contact hebt met je collega’s en weet wat er allemaal speelt. Regelmatig worden er (verplichte) trainingen zoals EHBO/BHV en ‘Omgaan met agressie’ georganiseerd voor de (avond)boden. Ook verricht je op basis van een jaarrooster piketwerkzaamheden. Dit zijn taken zoals het hijsen van de vlag en het controleren/vervangen van AED’s. Dit voer je uit buiten de reguliere openingstijden van het gemeentehuis. Gemiddeld heb je eenmaal in de 10 weken een week piketdienst.

Wat breng je daarvoor mee

Avondbode is een representatieve functie. Dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan. Daarnaast:

  • heb je goed technisch inzicht,
  • ben je digitaal vaardig,
  • weet je van aanpakken,
  • en communiceer je helder.

Je werkt zelfstandig maar ook goed samen en je bent flexibel inzetbaar.

Wat wij jou bieden

Voor deze functie word je gemiddeld 4 keer per maand ingeroosterd. Dit kan zijn voor een avondvergadering of het sluiten van het pand. De vergoeding hiervoor is gebaseerd op het maximum van salarisschaal 4 exclusief toeslagen. Voor de piketdienst ontvang je 
€ 148,05 bruto per piketweek. 

De functie is voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Informatie en reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij de coördinator Intern beheer en service, Jarno Joosten, telefoonnummer (035) 528 14 80 of de teamleider Facilitaire zaken, Barbara Kirpensteijn, telefoonnummer (035) 528 12 92.

Heb je belangstelling? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton. We sluiten deze vacature uiterlijk op woensdag 6 juli 2022 maar daar wachten wij niet op. Kandidaten die wij graag willen spreken, krijgen voor die tijd al een uitnodiging voor een oriënterend gesprek.

Online solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!