3 avondbodes

Binnen de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning ontstaan bij het team Facilitaire zaken, werkveld Intern beheer en service per 1 januari 2019 in totaal drie vacatures voor:

  • Avondbode voor 36 normen per avondbode, per jaar. 

Wat ga je doen

Je werkt samen met een collega avondbode en, het woord zegt het al, je verricht bodewerkzaamheden in de avonduren (vanaf 18.30 uur). Dan moet je bijvoorbeeld denken aan het inrichten van vergaderruimten en het verzorgen van koffie, thee en fris tijdens de avondvergaderingen. Ook toegangs- en ordebewaking is een bodetaak. Je neemt deel aan het overleg van de avondboden, zodat je contact hebt met je collega’s en weet wat er allemaal speelt. Regelmatig worden er (verplichte) trainingen zoals EHBO/BHV en ‘Omgaan met agressie’ georganiseerd voor de (avond)boden. Tevens verricht je op basis van een jaarrooster piketwerkzaamheden. Gemiddeld heb je eenmaal in de 6 weken een week piketdienst.  

Wat breng je daarvoor mee

Avondbode is een representatieve functie. Dienstverlening heb je hoog in het vaandel staan. Je hebt goed technisch inzicht, bent digitaal vaardig, kunt goed onder druk werken en communiceert helder. Je werkt zelfstandig en bent flexibel inzetbaar. Je bent, in verband met 's avonds laat werken, minimaal 21 jaar oud. Vanwege de piketdienst woon je hier niet verder dan 20 minuten vandaan.  

Wat bieden wij jou

De vergoeding voor een avondbode gaat per ‘norm’: één avondvergadering of drie keer sluiten staat gelijk aan één norm. De vergoeding bedraagt bruto € 95,- per norm. Voor deze functie wordt bij voorkeur uitgegaan van het verzorgen van gemiddeld 2 avondvergaderingen (= 2 normen) per maand. Voor de piketdienst ontvang je € 137,12 bruto per piketweek.   De functie is voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.  

Wil je meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij de teamleider Facilitaire zaken, Barbara Kirpensteijn. Telefoonnummer (035) 528 12 92.  

Wil je reageren

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met 16 december a.s. uitsluitend via de volgende link:

Online solliciteren   

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!