Opzichter beheer openbare ruimte

Bij de afdeling Openbare Werken is per direct de volgende functie vacant: Opzichter beheer openbare ruimte voor 36 uur per week 

Gemeente Huizen

Huizen staat voor aanpakken. Voor luisteren, meedenken en meebeslissen. Voor samen het verschil maken. En werken vanuit mogelijkheden. Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening.

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega's, een klimaatneutraal Huizen in 2050, het vergroten van het toerisme in Huizen als verlengstuk van de metropoolregio en dienstverlening op maat voor alle inwoners.

Wat ga je doen

Je houdt toezicht op de uitvoering van uitbestede onderhouds-, renovatie- en aanlegwerken op het terrein van met name groenvoorzieningen en soms ook op civieltechnisch terrein. Je bent verantwoordelijk voor het algehele onderhoud van een wijk, hiervoor werk je met een integraal onderhoudsbestek (RAW), op basis van de beeldkwaliteitssystematiek van de CROW. Dit werk omvat onder andere het reguliere groenonderhoud zoals maaien, schoffelen, snoeien, maar ook het onkruidvrij maken van verhardingen en in de winter het bladruimen. Je controleert de week- en termijnstaten van de aannemers en zorgt voor een juiste afhandeling in het financiële systeem. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de inwoners in jouw wijk. Je zorgt er voor dat Meldingen openbare ruimte (MOR) worden opgelost, je handelt deze in het systeem af en koppelt dit terug naar de melder. Je bent ook buiten reguliere werktijden inzetbaar, je bent bijvoorbeeld aanwezig bij bijeenkomsten zoals een wijkavond en je draait mee in de piketdiensten voor gladheidbestrijding en calamiteiten.  

Wat breng je mee

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau met een afgeronde MBO opleiding zoals Middenkaderfunctionaris natuur en leefomgeving. Je hebt daarnaast een geldig rijbewijs B en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van groenbeheer. Kennis en ervaring met RAW bestekken en de CROW beeldsystematiek is een pré. Je bent bereid om waar nodig aanvullende cursussen te volgen. Je staat stevig in je schoenen en kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken. Je neemt initiatief, kan zowel goed zelfstandig als samenwerken en bent klant- en resultaatgericht. Je bent tenslotte bereid buiten de reguliere werktijden ingezet te worden, inclusief avonden, weekenden en feestdagen.

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuze Budget (IKB). Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 3376 bruto per maand (schaal 8) op basis van 36 uur per week. Voor goede en zeer ervaren kandidaten bestaat de mogelijkheid om op termijn in schaal 9 (maximaal € 3805 bruto per maand bij 36 uur per week) te komen.

Informatie en reageren

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Noortje Voulon, teamleider van het team Wijkbeheer en Service. Haar telefoonnummer is (035) 528 1607. 

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met 1 oktober 2019, uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton.

Online solliciteren

Acquisitie stellen wij niet op prijs