Werken bij de gemeente Huizen

Bij de gemeente Huizen werken ruim 300 medewerkers. De werkgebieden zijn heel divers. Denk aan functies op het gebied van beleid, automatisering, administratie en juridische zaken, techniek en dienstverlening.

De gemeente Huizen is in beweging. Dit vraagt om daadkracht, een proactieve houding en uitstekende dienstverlening. Bij alles wat we doen, staat de inwoner centraal. Resultaatgerichtheid, externe oriëntatie, innovatie en samenwerking zijn belangrijke speerpunten in ons werk. We willen onze inwoners op een vriendelijke manier helpen. Aan de balie, aan de telefoon en op internet. Daarnaast betrekken we onze inwoners zoveel mogelijk bij ontwikkelingen in onze gemeente. Ons streven is dat inwoners méér dan tevreden zijn over onze dienstverlening.
 
De organisatie heeft een informeel karakter. Er is een goede, open werksfeer, met korte communicatielijnen. Samenwerking is heel belangrijk. De gemeente heeft goede arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, variabele werktijden, de mogelijkheid om in deeltijd te werken en goede studiefaciliteiten.

Wil je meer informatie over werken bij de gemeente Huizen? Bekijk onze film! 

Bekijk onze vacatures