Zwembad Sijsjesberg: Zweminstructeur/toezichthouder

Dit item is verlopen op 18-02-2019.

Het openluchtrecreatie bad Sijsjesberg met gemiddeld 75.000 bezoekers per seizoen is gemakkelijk bereikbaar en bij het publiek bekend vanwege de fraaie ligging en zijn gastheerschap.

Het zwembad is geopend van 20 april 2019 tot en met 8 september 2019. Er wordt gewerkt volgens een dienstrooster waarin om de week werkzaamheden in het weekend zijn opgenomen. De openingstijden van het openluchtbad zijn: maandag, woensdag en vrijdag 06.45 – 20.00 uur en dinsdag en donderdag 06.45 – 18.00 uur en zaterdag en zondag 10.00 – 17.00 uur. Met  mooi weer bestaat de mogelijkheid dat het zwembad één of twee weken langer geopend blijft met aangepaste openingstijden.

Voor het zomerseizoen 2019 zoeken wij een:

  •  Zweminstructeur/toezichthouder voor 40 uur per week

Wat ga je doen?

  • Het dagelijks toezicht houden op het gebruik van het zwembad, waarbij veiligheid, hygiëne en orde een eerste vereiste is;
  • Het geven van zwemlessen, het verzorgen van trimactiviteiten en het begeleiden van oproepkrachten;
  • Het mede organiseren van activiteiten en evenementen.

Het geven van zwemlessen en het verzorgen van trimactiviteiten is dit seizoen belegd bij een collega en behoort in principe niet tot de taken van de nieuwe medewerkers.

Wat breng je mee?

  • Een klantgerichte instelling;
  • Teamgeest;
  • Zelfstandigheid en het kunnen omgaan met grote drukte in het zwembad;
  • Opleiding zweminstructeur of lifeguard/toezichthouder, het K.N.Z.B.-diploma zwemleider B of instructeur leszwemmen 3, CIOS/ROC (zwemonderwijzer/zwemleider 3) of tenminste het diploma A van de K.N.B.R.D.;
  • Geldig EHBO- en reanimatiediploma, inclusief AED.

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan in een fantastische omgeving in een klein en hecht team. Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal € 2470,00 bruto per maand (schaal 4), gebaseerd op een werkweek van 36 uur (exclusief onregelmatigheidstoeslag).

Een geneeskundige keuring maakt deel uit van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met Erik Oldenzeel, bedrijfsleider Sijsjesberg. Zijn telefoonnummer is (035)  5253884 of 06-50465179. Je kunt ook contact opnemen met Herlindis Preusting, P&O adviseur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Haar telefoonnummer is (035) 528 16 78.

Wil je reageren?

Dan zien we jouw sollicitatie graag online voor 17 februari 2019 tegemoet door te klikken op de sollicitatieknop.

Solliciteer online

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.