Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop we een blijk van waardering geven aan onze Huizer ondernemers.

Ondernemen vereist inzet, doorzettingsvermogen en de passie voor het ondernemerschap. De ondernemers in Huizen zijn een enorme toegevoegde waarde voor ons ondernemersklimaat. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. Landelijk wordt dit ook gewaardeerd en gezien. De Dag van de Ondernemer wordt hierom jaarlijks georganiseerd door MKB-Nederland. Met deze dag vieren we het ondernemerschap en willen wij onze Huizer ondernemers bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen.

In ondernemersland speelt er momenteel veel, van verschillende trends en ontwikkelingen tot de dagelijkse zorgen om de hoge energielasten, hogere huurkosten en stijgende kosten voor personeel. Om te horen wat er allemaal speelt en waar wij als gemeente kunnen verbinden en ondersteunen is er vorige week een Economische Avond georganiseerd met de gemeente, ZakenClub Huizen en de Huizer Ondernemers Federatie (winkeliers). De Huizer ondernemers zijn deze avond het gesprek aangegaan met de vier wethouders over de verschillende onderwerpen uit hun portefeuille.

Het doel van deze avond was om op een laagdrempelige manier het gesprek met elkaar aan te gaan en de samenwerking hiermee onderling verder te vergroten. Aandacht voor elkaar is in deze tijd heel belangrijk. We hebben gemerkt dat de Huizer ondernemers dat als geen ander begrijpen. Ondernemers houden onze economie draaiende en zorgen voor werkgelegenheid en dynamiek in onze samenleving. De gemeente Huizen steunt dit. Tijdens de Dag van de Ondernemer willen wij onze Huizer ondernemers in het zonnetje zetten en bedanken voor hun ondernemerschap!