Bij de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning (BBO) ontstaat per 1 juli a.s. een vacature voor de functie:

  • FUNCTIONEEL BEHEERDER ZAAKSYSTEEM (IDV) voor 36 uur (1 FTE) per week.

Ontwikkelingen

De ambities van de gemeente Huizen zijn onder andere gericht op verbetering van de dienstverlening en de kwaliteit daarvan. Dit komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in een ontwikkeld dienstverleningsconcept, met vastgestelde servicenormen en een beschikbare digitaliseringsvisie. Gemeente Huizen werkt volledig (gekoppeld) zaakgericht.

Wat ga je doen

Als functioneel beheerder van ons zaaksysteem JOIN Zaak en Document van Decos verricht je werkzaamheden als testen van updates en functionaliteiten. Je voert ketentesten uit tussen het zaaksysteem en de gekoppelde applicaties na update en je bent verantwoordelijk voor de inrichting van het zaaksysteem. 

Tevens ben je functioneel beheerder van ons systeem voor documentcreatie (Xential). Je beheert en onderhoudt de gemeentelijke huisstijl, deze is geïntegreerd met het zaaksysteem, met daarin de sjablonen die in gebruik zijn binnen de organisatie. 

Overige werkzaamheden bestaan uit functioneel beheer I-Navigator. Je ondersteunt en instrueert gebruikers binnen de organisatie t.a.v. het gebruik van de het zaaksysteem en Xential, levert werkplek begeleiding en verzorgt de handleidingen voor gebruik.

Wat breng je mee    

Je werk- en denkniveau is minimaal MBO. Je hebt een relevante afgeronde MBO opleiding. Je kunt dan denken aan MBO functioneel beheer of een andere opleiding op het gebied van informatiemanagement/informatiebeheer. Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring om de kennis opgedaan tijdens je opleiding in de praktijk te leren toepassen. Je hebt kennis van – en ervaring met een zaaksysteem en een DSP waarbij ervaring met Decos en de I-Navigator een sterke pré is. Je hebt een klantgerichte instelling, je bent flexibel, kunt snel schakelen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent gewend om je in een hectische omgeving staande te houden.   

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. De rangentrits is vastgesteld op aanloopschaal 7, functieschaal 8 en uitloopschaal 9.

Wil je meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Mascha Driessen, coördinator IDV (tel. 035 – 52 81 412 of bij Barbara Kirpensteijn, teamleider Facilitaire Zaken (tel. 035 – 52 81 292).

Wil je reageren

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met maandag 24 mei a.s. uitsluitend via de volgende knop.

Solliciteer online

Deze vacature is zowel in- als extern gepubliceerd waarbij interne kandidaten, bij gelijke geschiktheid, voorrang hebben op externe kandidaten.