Ledlampen? Een waterbesparende douchekop? Radiatorfolie? U kunt met onderstaande waardebon voor 80 euro aan gratis producten kopen. Online of bij een lokale ondernemer.

Waar kunt u de bon voor gebruiken?

Het doel van de actie is energie besparen. U kunt de waardebon dus alleen gebruiken voor producten om energie mee te besparen. U moet wel in Huizen wonen en een huurwoning hebben. De vouchers voor inwoners met een koopwoning zijn al op.  

Wat moet u doen?

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/subsidie-rre-huizen(externe link). U kunt dan shoppen in de webshop of een bon indienen als u zelf de producten hebt gekocht.

Wanneer kan ik de bon gebruiken?

De waardebon is geldig tot 15 juni 2022. Let op! Het budget is beperkt. Op is op.

Hoe vaak kan ik de bon gebruiken?

U mag per woning maar één keer gebruik maken van de waardebon. Het bedrag mag niet lager zijn dan 80 euro. Om dit te controleren vragen wij ook om uw gegevens zoals naam en adres.

Hulp bij aanvragen

Wilt u hulp bij het aanvragen? Kom dan op dinsdag of donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur naar het spreekuur in Wijkcentrum De Draaikom. Jerrel Oron is daar om huurders te helpen. Hij is opbouwwerker Duurzaamheid van Versa Welzijn. Jerrel kan uitleggen hoe de regeling werkt. Hij gaat meteen met u naar de webshop en helpt bij het uitzoeken en aanvragen.