Tot 28 juli hadden inwoners de gelegenheid om via een enquête aan te geven hoe zij denken over het verlevendigen van het Oude Raadhuisplein op de zaterdag. In samenwerking met de marktcommissie en winkeliersvereniging Hart van Huizen zorgt de gemeente er met dit onderzoek voor dat Huizen ook na de coronacrisis een bruisend centrum heeft. Dit doen we door in te zetten op aantrekkelijke horecaterrassen en op zaterdag een markt. 
 

Reacties

We willen iedereen die de enquête Oude Raadhuisplein heeft ingevuld hartelijk bedanken voor hun deelname. In totaal heeft de gemeente Huizen 789 ingevulde enquêtes ontvangen. Een fantastisch resultaat!

Hoe verder?

De onderzoeksgegevens worden de komende tijd geanalyseerd en verwerkt. Als er meer bekend is over de aanbevelingen en het advies, dan komen we hier uiteraard bij u op terug. Onder de deelnemers van de enquête verloten wij 20 waardebonnen van €25 die te besteden zijn op de markt of in de winkels rondom het Oude Raadhuisplein. De winnaars worden hierover per e-mail benaderd.

Vragen?

Mocht u nog vragen of aanvullende opmerkingen hebben, dan kunt u mailen naar ouderaadhuisplein@huizen.nl.