Vrijwilliger Jelmer Rebel (26), afgestudeerd sport- en prestatiepsycholoog,  is binnen Korfbalvereniging Huizen verantwoordelijk voor alle technische zaken bij de vereniging. Samen met zijn commissie houdt hij zich bezig met de teamindeling, trainersbegeleiding en andere technische korfbalzaken. Maar naast de technische commissie zit hij ook in de redactie van KVH Magazine, het clubblad van de vereniging. Jelmer is speler van Huizen 1 en fluit af en toe ook wedstrijden. 

KV Huizen bestaat inmiddels al 75 jaar, opgericht in 1946. De vereniging is altijd dé korfbalvereniging van ’t Gooi geweest. Door corona is het 75-jarig jubileum niet gevierd, maar de komende maanden wordt dat ingehaald met activiteiten, toernooien en evenementen. 

Ondanks corona is KV Huizen toch een bloeiende vereniging gebleven de afgelopen 2 jaar. Er zijn online bingo’s georganiseerd en met name voor de jeugd konden veel activiteiten buiten plaatsvinden. Ook is het ledenaantal niet tot nauwelijks gedaald.

Toch blijft het ledenaantal wel een grote uitdaging. Over de jaren genomen loopt het iets terug, er zijn minder leden dan vroeger. Ook het punt van de trainersbegeleiding is aan de orde bij de KVH. De geweldige, keihard werkende jeugdtrainers hebben over het algemeen vrij weinig ervaring en ondersteuning hierbij is essentieel. Dit komt steeds meer van de grond, maar hier is nog veel winst te boeken! 

Voor de toekomst ziet Jelmer KV Huizen als een vereniging waar gezelligheid hand in hand gaat met prestatie. Een Huizen 1 dat structureel meedoet om de prijzen, met volle tribunes elke zaterdag! ”Bovendien hoop ik dat we een vereniging gaan worden waar onze jeugdteams het hoogste mogelijk niveau breedtekorfbal spelen, waardoor ze met alle teams uit de regio de concurrentiestrijd kunnen aangaan. Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”