Haven

De havens zijn toegankelijk

De haven is op dit moment voor ligplaatshouders toegankelijk, zolang u zich houdt aan de door de overheid opgelegde maatregelen.

Op de steiger is het voldoende afstand van elkaar houden nadrukkelijk een aandachtspunt. Op de eerste plaats wordt u opgeroepen zoveel mogelijk thuis te blijven. Komt u toch, dan graag uw geduld. Geef anderen ruimte om te passeren. Het neerleggen van goederen op de steiger kan niet. De bagagewagentjes blijven voorlopig nog in de opslag om te voorkomen dat deze op de steigers een obstakel vormen.

Sanitair gebouwen gesloten

Beide sanitair gebouwen (KNRM-gebouw & aan De Pier) zijn afgesloten. Dit blijft zolang de voorschriften van de veiligheidsregio van kracht blijven. De ruimte waar de wasmachines staan is gesloten. 

Opladen Sep Card voor stroom

De waar de opwaardeerautomaat staat is gesloten. Het opladen van uw Sep Card voor stroom kan alleen op het havenkantoor na afspraak. U kunt dan alleen pinnen/contactloos betalen.

Contact

De bereikbaarheid van het havenkantoor is beperkt. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. Het havenkantoor is telefonisch bereikbaar:

Dag Tijd
Maandag, woensdag, vrijdag
  • van 09:00 uur tot 12:00 uur 
  • van 13:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag, zondag
  • van 13:00 uur tot 17:00 uur

Per e-mail kunt u natuurlijk ook contact leggen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de haven