In gesprek over de toekomst van Huizen (04-02-2020)

In februari en maart 2020 gaan medewerkers van de gemeente met inwoners in gesprek over de toekomst van Huizen. De gemeente wil er voor zorgen dat Huizen ook in de toekomst een plezierige plek is om te wonen, werken, winkelen en te recreƫren. Dit leggen wij straks vast in de omgevingsvisie van Huizen en daar kunnen inwoners bij helpen.

Toekomst leefomgeving

De omgevingsvisie gaat over de toekomst van de leefomgeving. Dit gaat bijvoorbeeld over de bereikbaarheid met de fiets en de auto, het winkelaanbod, wonen, de inrichting van de openbare ruimte en hoe we omgaan met de energietransitie. Alleen met de  inbreng van de Huizers zelf krijgen we een duidelijk beeld van wat inwoners belangrijk vinden voor de toekomst van Huizen. Samen zoeken we graag naar de kwaliteiten, de eigen identiteit en de toekomstige ontwikkeling van Huizen.

Website

Meer informatie over de omgevingsvisie is te lezen op www.toekomstvanhuizen.nl. Via deze website kunnen inwoners ook een vragenlijst invullen over de toekomst van Huizen. Daarnaast staan medewerkers van de gemeente in februari en maart op verschillende plekken binnen de gemeente om het gesprek aan te gaan.

Data

Op de volgende dagen en tijdstippen kunnen inwoners met de gemeente in gesprek gaan:

  1. Zaterdag 8 februari op de Markt in het Oude Dorp
  2. Dinsdag 11 februari van op de markt in de Oostermeent
  3. Zaterdag 15 februari op het parkeerterrein bij Lidl
  4. Dinsdag 3 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis