Koningsdag 2017!(18-04-2017)

Op donderdag 27 april vieren we Koningsdag! De Oranje Stichting Huizen heeft samen met ondernemersvereniging ’t Hart van Huizen en de ondernemers van de Graaf Wichman een uitgebreid en sfeervol Koningsdagprogramma samengesteld. Kijk voor alle informatie op oranjestichtinghuizen.nl.

Gemeentehuis gesloten op Koningsdag en vrijdag 28 april

Het gemeentehuis en de werf zijn gesloten op:

  • Donderdag 27 april: Koningsdag
  • Vrijdag 28 april

Ook is telefoonnummer 14 035 niet bereikbaar. Op overige dagen zijn wij geopend op de gebruikelijke tijden.

Bericht van GAD: Gewijzigde ophaaldag in verband met Koningsdag

Op Koningsdag (donderdag 27 april) is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van Koningsdag vindt plaats op woensdag 26 april. Dit geldt voor de minicontainers, de PMD zakken, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers.

Op woensdag 26 april zamelen de GAD wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw minicontainer, huisvuilzak of PMD zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. Het zou fijn zijn als u hier rekening mee houdt. Parkeer uw auto zo dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Ophaaldag

Wilt u ervoor zorgen dat uw minicontainer, huisvuilzak of PMD zak op de ochtend van de ophaaldag om 07.30 uur aan de weg staat?

Scheidingsstations gesloten

De vier scheidingsstations in Gooi en Vechtstreek zijn op Koningsdag (27 april) gesloten. Op vrijdag 28 april staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.