Wegwerkzaamheden: Huizen bereikbaar

Wegwerkzaamheden waar en wanneer?

Werkzaamheden Periode Omschrijving
Fietsstraat T/m half december 2017 Naar aanleiding van een evaluatie en reacties van bewoners, gebruikers en belanghebbenden, worden er een aantal (kleine) aanpassingen gedaan aan de fietsstraat. Het doel van de aanpassingen is om de fietsstraat toegankelijker te maken voor (visueel) gehandicapten. Daarnaast zorgen we voor een duidelijkere scheiding tussen het voetgangersgedeelte en de rijbaan. Ook zal het parkeervak op de hoek Meentweg/Kerkstraat komen te vervallen. Hiervoor komen er twee parkeervakken terug tegenover de Apotheek. De aanpassingen zijn midden december afgerond.
Werkhaven T/m 15 december 2017 Voorbereiding cruisevaart in de werkhaven
Zenderwijk T/m juli 2018

Het vernieuwen van de riolering en de verharding in de Antennestraat, Dr. Lelylaan, Edisonstraat, Marconistraat, Morsestraat, Omroeplaan en Zenderlaan.

  • Dr. Lelylaan tussen Omroeplaan en Rijsbergenweg
  • Omroeplaan tussen Dr. Lelylaan en Edisonstraat

Overzichtskaart

Raadpleeg ook onze overzichtskaart voor de exacte locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

Contact

Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.

Onderhoud- en opruimingswerkzaamheden

Handige links