Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening ‘Goed geregeld, graag gedaan!’ 

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de Omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega’s, een klimaatneutraal Huizen in 2050, uitvoering geven aan de kustvisie en dienstverlening op maat voor alle inwoners. Ook werken we intensief samen met gemeenten in de regio Gooi en Vecht. Zo doet Huizen de uitvoering van de werkzaamheden in het sociaal domein voor de gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes.

Al die ontwikkelingen vragen om lef, passie, aandacht en vakmanschap. Dat geven we dan ook de ruimte. Persoonlijke ontwikkeling, van jou en je collega's, staat bij ons hoog op de agenda.

Bij de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning (BBO)  is een vacature voor de functie:

  • Juridisch beleidsmedewerker, voor 28 uur (0,78 fte) per week.

Ontwikkelingen

Door het vertrek van een collega binnen het team Bestuurlijke en Algemeen Juridische Zaken en bestuurssecretariaat (BAJZ) is een vacature ontstaan. Binnen het team BAJZ houden wij ons bezig met juridische- en beleidsadvisering, openbare orde en veiligheid, het secretariaat van de commissie voor de bezwaarschriften en het bestuurssecretariaat.

Wat ga je doen

In deze functie adviseer je het gemeentebestuur en collega’s over bestuurlijk-juridische vraagstukken. Daarnaast toets je besluiten, verordeningen en contracten.

Je bent één van de vier secretarissen die de externe commissie voor de bezwaarschriften ondersteunt. Ook neem je deel aan interne en externe werk- en projectgroepen.

Wat breng je mee

Je bent klant- en resultaatgericht. Je bent zelfstandig, maar ook gericht op samenwerken. Je drukt je zowel schriftelijk als mondeling duidelijk en overtuigend uit en je beschikt over sterke adviesvaardigheden. Je bent flexibel, proactief en omgevingsbewust. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding HBO rechten. Daarnaast heb je een aantal jaren werkervaring opgedaan om je kennis, opgedaan tijdens deze opleiding, toe te passen in de praktijk.

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Het salaris voor deze functie is, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 4.048,- bruto per maand (schaal 9) op basis van 36 uur per week, met de mogelijkheid om op termijn door te groeien naar schaal 10. Daarnaast zijn er goede arbeidsvoorwaarden, zoals scholing/training en fiscale voordelen binnen het Individueel Keuze Budget (IKB). Dit budget, dat onder andere is opgebouwd uit de vakantietoelage en een eindejaarsuitkering, is 17,05% van het bruto jaarsalaris.

Informatie en reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Rudi van Zuiden, coördinator BAJZ (tel. 035 – 52 81 435) of Bert Bannink, hoofd BBO (tel. 035 – 52 81 429).

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met zondag 12 december a.s. uitsluitend via onderstaande knop:

Online solliciteren

Acquisitie stellen we niet op prijs.