Koop Lokaal, Koop in Huizen!

Het coronavirus heeft onze samenleving hard geraakt. Het is een moeilijke tijd voor ons allen, zo ook voor de lokale ondernemers in Huizen. Zij kunnen uw steun goed gebruiken! Door uw inkopen zoveel mogelijk in Huizen te doen, helpen we onze lokale ondernemers. Daarom is de gemeente Huizen met de 5 winkelcentra de campagne ‘Koop in Huizen’ gestart. Samen hebben we een poster ontwikkeld die o.a. op de A0-borden langs de wegen in Huizen zijn te zien, er is een promotievideo opgenomen en voor de bijzondere initiatieven die zijn ontstaan is deze pagina in het leven geroepen.

Ondernemers kijken naar kansen. Zo hebben we al veel mooie initiatieven voorbij zien komen. Restaurants bijvoorbeeld. Toen zij de deuren moesten sluiten, verlegden zij hun inspanningen naar een bezorgdienst. Ondernemers kijken waar de behoefte van de consument ligt. Ze kijken wat u nodig heeft en waar u om vraagt. Laten we dat belonen, door uw inkopen in Huizen te doen. Door de spreiding van de winkelcentra en het aanbod van de zaterdagmarkt hoeft u niet ver de deur uit voor uw boodschappen. Wel zo prettig in deze tijd!

Dus beste inwoners van Huizen steun onze lokale ondernemers; Koop lokaal, Koop in Huizen!

De Smaak van Huizen

Geïnspireerd door landelijk initiatief #supportyourlocalsNL heeft Gaby van Gestel dit idee vertaalt naar De Smaak van Huizen – foodbox. Enerzijds helpt zij hiermee toeleveranciers van de horeca die met hun voorraden bleven zitten sinds de horeca zijn deuren heeft moeten sluiten. Anderzijds helpt ze lokale ondernemers die het eveneens zwaar hebben tijdens deze corona-crisis. Wekelijks worden nieuwe maaltijdboxen aangeboden (vegetarisch, vis of vlees) maar ook landelijke feestdagen krijgen met special thema-boxen extra aandacht. Via de Facebookgroep kunt u geïnformeerd blijven over de nieuwste foodboxen en speciale acties.

Jude Catering

Een ‘local’ met een internationaal tintje. Jude Catering verzorgt catering voor zakelijk en privé evenementen. Authentieke Syrische gerechten op sfeervol aangeklede buffetten en omringd met verhalen van de koks. Alleen door de corona-situatie nu even niet. In deze maanden verzorgen ze op zaterdag maaltijden aan huis. Kijk op de Facebookpagina van Jude voor de menu’s. Op de website van Jude Catering vind u algemene informatie.

Initiatieven uit Gooi en Vechtstreek

Op de website van Live Hilversum wordt er ook aandacht geschonken aan de mooiste lokale initiatieven uit de regio Gooi & Vechtstreek.