Huizen is met ruim 40.000 inwoners een middelgrote gemeente, waarvan het dorpse karakter behouden is gebleven. Huizen ligt aan het Gooimeer en is omgeven door veel bos en heidegebieden. Ook in de wijken van Huizen is veel groen te vinden. 

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de Omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega’s, een klimaatneutraal Huizen in 2050, uitvoering geven aan de kustvisie en dienstverlening op maat voor alle inwoners. Ook werken we intensief samen met gemeenten in de regio Gooi en Vecht. Zo doet Huizen de uitvoering van de werkzaamheden in het sociaal domein voor de gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes.

Service en Omgevingsbeheer

In het team Service en omgevingsbeheer (ruim 28 fte) wordt het onderhoud van de openbare ruimte voorbereid en uitgevoerd. Dat varieert van reinigingswerkzaamheden tot groenonderhoud en kleine civieltechnische werkzaamheden. Ook het toezicht op de markt is in dit team ondergebracht. 

Bij de afdeling Openbare werken, team Service en omgevingsbeheer, is per januari 2022 de volgende functie vacant: 

Marktmeester, voor gemiddeld 5 uur per week.

Wat ga je doen

Je houdt om de week tijdens de zaterdagmarkt in Huizen toezicht op de naleving van de marktverordening en andere relevante voorschriften. Je collega marktmeester doet dit gedurende de andere zaterdagen. Je bent het aanspreekpunt voor de marktkooplieden, je int marktgelden en je ziet toe op een ordelijk verloop van de markt. Je houdt na afloop van de marktdag toezicht op de reiniging van de markt en brengt verslag uit. Je treedt wervend op voor de invulling van vrijgekomen standplaatsen. Tenslotte draag je ideeën aan en geef je mede vorm aan initiatieven om de markt aantrekkelijk te houden voor een breed publiek.

Wat breng je mee

Wij zoeken iemand die aantoonbaar een MBO werk- en denkniveau heeft. Aanvullend ben je bereid tot het zo nodig volgen van de Nationale opleiding tot marktmeester (Bestuursacademie). Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je bent integer, staat stevig in je schoenen,  en in staat met een hoge mate van zelfstandigheid te werken. Je gespreksvaardigheden zijn prima en je bent je bewust van de omgeving waarin je werkt. Tenslotte ben je klantgericht, communicatief vaardig en resultaatgericht. 

Wat bieden wij jou

Bij deze leuke en veelzijdige functie wordt je om de week op zaterdag ingezet. Verder hebben we voor jou een:

  • jaarcontract, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd.
  • maximaal bruto maandsalaris van € 2765,- (schaal 5) op basis van 36 uur per week. Doorgroei naar schaal 6 is mogelijk.
  • mobiele telefoon.
  • individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe je dit laat uitbetalen. Dat kan ook zijn voor de aanschaf van extra verlofdagen of fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding of een sportabonnement. 

Wil je meer informatie 

Bel voor meer informatie met Bart van Dijk, teamleider Service en omgevingsbeheer. Zijn telefoonnummer is (035) 5281607. 

Wil je reageren 

Maak als Marktmeester samen met ons het verschil. Neem het heft in eigen handen en solliciteer op deze vacature via onderstaande sollicitatiebutton. Reageren kan tot en met 23 januari 2022.

Online solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.