Werken bij de gemeente Huizen doet ertoe. Ieders bijdrage voor de inwoner, de samenleving en de organisatie wordt gezien en gewaardeerd. Jouw vakmanschap, ontwikkeling en eerlijkheid staan centraal. De lijnen binnen de gemeente zijn kort. We stimuleren onze medewerkers verantwoordelijkheid te nemen.

Voor de afdeling Omgeving zijn we per direct op zoek naar een:

Medewerker frontoffice omgeving, voor 18 tot 24 uur per week.

De functie wordt ingevuld binnen onze afdeling Omgeving, team Vergunningen, toezicht en handhaving. Dit team bestaat momenteel uit 16 professionals die werken aan vergunningverlening, toezicht en handhaving van de verleende vergunningen op het gebied van bouwen, APV, welstand, monumenten en bijzondere wetten. 

Wij hechten aan een informele en fijne werksfeer binnen ons team, waarbij we open en eerlijk naar elkaar toe zijn. We werken hard voor de gemeente Huizen, maar vinden een goede werk-privé balans net zo belangrijk. We hopen dat ook jij kan bijdragen aan een hecht team. 

Wat ga je doen 

  • Je verstrekt aan de balie van het omgevingsloket informatie op het gebied van het omgevingsrecht over (ver)bouwen, mogelijkheden bestemmingsplan en de APV/VFL waaronder evenementen, standplaatsen en collecten.
  • Je behandelt aanvragen voor minder complexe omgevingsvergunningen (zoals kap, sloop en bouw), APV/VFL-vergunningen en ontheffingen, (sloop)meldingen. Je ondersteunt waar nodig bij het indienen van deze aanvragen. 
  • Je verzorgt administratieve ondersteuning voor het team en je beheert je de voorraad van informatiemateriaal en formulieren van het omgevingsloket.

Wat breng je mee 

  • Een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld op administratief juridisch terrein. 
  • Bij voorkeur aantoonbare kennis van de WABO, de APV en van procedures met betrekking tot vergunningen en meldingen.
  • Je staat stevig in je schoenen, je bent communicatief vaardig en je beschikt over een op samenwerking gerichte en klant- en resultaatgerichte werkhouding.

Wat bieden wij jou 

Bij deze leuke functie staat jouw persoonlijke ontwikkeling hoog op onze agenda. We bieden jou in eerste instantie een jaarcontract aan, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd. Verder bieden we jou: 

  • Bruto maandsalaris van maximaal  €3.612,- (schaal 7, op basis van 36 uur per week). Inschaling gebeurt op basis van kwalificaties en ervaring. Een verdere doorgroei naar maximaal €4.052,- bruto per maand (schaal 8, op basis van 36 uur) is mogelijk.
  • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris dat je naar eigen inzicht kunt besteden of laten uitbetalen. Dit kan zijn voor de aanschaf van extra vakantiedagen, opleidingen of fiscale voordelen zoals uitruil forensenvergoeding of een sportabonnement.
  • Ruime mogelijkheid om opleidingen te volgen.
  • Laptop en mobiele telefoon.

De beoogde werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag met deels de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Informeer en solliciteer

Bel voor meer informatie Jacob Boonen, coördinator vergunningen. Zijn telefoonnummer is (035) 528 14 93. Je kunt ook bellen met Vincent de Graaf, teamleider Vergunningen, Toezicht en Handhaving. Zijn telefoonnummer is 06 31 13 61 16

We zien je sollicitatie graag tegemoet. Je kunt reageren tot en met 12 juni, maar kandidaten die wij graag willen spreken, krijgen voor die tijd al een uitnodiging voor een oriënterend gesprek.

Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton.

Solliciteer(externe link)

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.