Huizen is een dorp waar inwoners meedoen, waar we er samen voor elkaar zijn. En waar we met elkaar werken aan een ondernemende, sociale, veilige en duurzame gemeenschap. Dit doen wij vanuit onze visie op dienstverlening ‘Goed geregeld, graag gedaan!’.

Huizen werkt aan grote opgaven. Een paar voorbeelden zijn de invoering van de Omgevingswet, het uitbreiden van de digitalisering voor inwoners en collega’s, een klimaatneutraal Huizen in 2050, uitvoering geven aan de kustvisie en dienstverlening op maat voor alle inwoners. Ook werken we intensief samen met gemeenten in de regio Gooi en Vecht. Zo doet Huizen de uitvoering van de werkzaamheden in het sociaal domein voor de gemeenten Blaricum, Eemnes en Laren.

Al die ontwikkelingen vragen om lef, passie, aandacht en vakmanschap. Dat geven we dan ook de ruimte. Persoonlijke ontwikkeling, van jou en je collega's, staat bij ons hoog op de agenda.

Bij de afdeling Bestuur, Burgerzaken en Ondersteuning (BBO) is binnen het team Facilitaire zaken, werkveld Informatiedienstverlening een vacature voor de functie van:

Medewerker Informatiedienstverlening (junior), voor 28 tot 36 uur per week.

Ontwikkelingen binnen dienstverlening

De ambities van de gemeente Huizen zijn onder andere gericht op verbetering van de dienstverlening en de kwaliteit daarvan. Dit komt bijvoorbeeld tot uitdrukking in een ontwikkeld dienstverleningsconcept, met vastgestelde servicenormen en een beschikbare digitaliseringsvisie. Gemeente Huizen werkt volledig (gekoppeld) digitaal zaakgericht. 

Wat ga je doen

Als Medewerker Informatiedienstverlening (IDV) werk je mee aan de registratie en archivering van inkomende, interne en externe documenten in het Zaaksysteem van Decos (Join). Het registreren bestaat uit het scannen van documenten en het koppelen van de juiste registraties aan de juiste zaaktypes. Daarnaast ben je bezig met het uitdragen van het zaakgericht werken binnen de gemeente. Ook help je collega’s binnen de organisatie bij registratiewerkzaamheden zoals e-mail en scannen.

Wat breng je mee    

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO 4 niveau. Als je LARM of een andere opleiding op het gebied van informatiemanagement/informatiebeheer hebt gevolgd, dan is dit een pré. Heb je al kennis van de Archiefwet, selectielijsten/stukkenlijsten en DSP (Documentair Structuurplan) en ervaring met digitaal en zaakgericht werken (binnen een gemeente)? Dan is dit mooi meegenomen. Anders is dit geen probleem, je leert het bij ons in de praktijk!

Wat bieden wij jou

Een leuke, afwisselende en veelzijdige functie in een dynamische omgeving voor minimaal 28 en maximaal 36 uur per week. Verder krijg je een:

  • Jaarcontract, met de intentie om dit te verlengen voor onbepaalde tijd;
  • Bruto maandsalaris van maximaal € 3.018 (schaal 6) op basis van 36 uur per week. Inschaling gebeurt op basis van kwalificaties en ervaring. Doorgroei naar maximaal € 3.301 (schaal 7) is op termijn mogelijk; 
  • Individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Je hebt zelf de vrijheid hoe en wanneer je dit laat uitbetalen. Dat kan ook zijn voor de aanschaf van extra verlofdagen of fiscale voordelen zoals uitruil vergoeding woon- werkverkeer of een sportabonnement; 
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Mogelijkheid om opleidingen te volgen.

Informatie en reageren

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij Suzanne van der Stap, medewerker Informatiedienstverlening (telefoonnummer: (035) 528 15 02).

Heb je belangstelling en wil je reageren? Dat kan tot en met woensdag 6 juli 2022 uitsluitend via de sollicitatiebutton.

Online solliciteren

De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 14 juli 2022 Kandidaten die hiervoor worden uitgenodigd, ontvangen op vrijdag 8 juli bericht.

Acquisitie stellen we niet op prijs.