Op 30 oktober was de officiële opening van het vernieuwde Bad Vilbelpark. Het park is bijna af, maar er moet nog wel wat gebeuren. Vanochtend hebben we, samen met leerlingen van basisscholen uit de omgeving, verschillende bomen en hagen geplant. Zo wordt het park nóg mooier en groener!

Leerlingen van vier basisscholen uit de omgeving van het park hielpen vandaag met het planten van bomen en hagen in het Bad Vilbelpark. Daarnaast knutselden de leerlingen vogelhuisjes en kruidenbakjes in elkaar, die ze vervolgens mee naar huis mochten nemen. Deze scholen hielpen mee: De Ark, De Parel, De Kamperfoelieschool en De 2e Montessorischool. Van 08.40 tot 12.00 uur deden de scholen activiteiten in een wisselprogramma. Wethouder Marlous Verbeek was ook aanwezig en plantte, samen met de kinderen, een boom. 

Achtergrondinformatie herinrichting 

Het doel van de herinrichting is een park creëren waar onze bewoners kunnen sporten, wandelen, recreëren of gewoon even kunnen genieten van de natuur. Ook de wateroverlast en de problematiek rondom de omvallende bomen is opgepakt.