Heeft u de webinar over de inkoopactie woningisolatie gemist? U kunt deze terugkijken via de terugkijklink. Tijdens de webinar krijgt u informatie over de inkoopactie isolatie. Deze is gericht op woningeigenaren en loopt nog tot 15 december van dit jaar. De inkoopactie is een samenwerking tussen de gemeente Huizen en het Duurzaam Bouwloket, het onafhankelijk energieloket van de gemeente. Tijdens de webinar geeft het Duurzaam Bouwloket veel informatie over verschillende isolatiemaatregelen.

De gemeente Huizen is de inkoopactie isolatie gestart om haar inwoners op weg te helpen bij het verduurzamen van woningen. Een goed geïsoleerd huis is comfortabeler en energiezuiniger. Dat laatste is ook goed voor de portemonnee. De actie is met name interessant voor huiseigenaren met een woning die gebouwd is voor het jaar 1975. Het merendeel van de huizen uit deze periode is slecht of niet geïsoleerd.

Inkoopactie verlengd tot 15 december

Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt woningeigenaren de mogelijkheid om een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor spouwmuur-, dak-, vloer- en bodemisolatie. De offerte is vrijblijvend. U zit nergens aan vast. De actie loopt tot en met 15 december 2020.

Ondersteunen

Het doel is van de campagne is om inwoners bewust te maken van het belang van isolatie en verduurzaming en om informatie te geven hoe ze de juiste maatregelen kunnen nemen. De gemeente Huizen wil inwoners hierbij ondersteunen.

Woningeigenaren kunnen naast de inkoopactie ook gebruik maken van de gemeentelijk subsidieregeling isolatie, bovenop de landelijke regeling. 

Gratis huisbezoek

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de helpdesk van het Duurzaam Bouwloket. door te bellen met (072) 743 39 56 of te mailen

Wilt u onafhankelijk advies van de energiecoaches van HuizenDuurzaam? Vraag dan een gratis huisbezoek aan.