De gemeente Huizen organiseert op donderdag 19 mei samen met het Duurzaam Bouwloket een webinar over energiebesparing en isolatie, speciaal voor woningeigenaren met een huis uit de jaren vijftig en zestig. Deze digitale informatiebijeenkomst start om 19:30 uur. U kunt zich online aanmelden.

Online aanmelden

Energiezuinig maken

Energie besparen is belangrijker dan ooit. De gemeente wil inwoners graag ondersteunen bij het energiezuinig maken van hun woning. Veel woningen uit de jaren vijftig en zestig zijn slecht of niet geïsoleerd. Woningeigenaren hebben hierdoor onnodig veel stookkosten. 

Tijdens het webinar geeft een adviseur van het Duurzaam Bouwloket advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Ook staat Duurzaam Bouwloket stil bij de inkoopactie van Energie Verbonden, waar alle woningeigenaren gebruik van mogen maken. 

Onafhankelijk adviseur en live chat

Het webinar wordt gepresenteerd door een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Tijdens de presentatie is het mogelijk om in een live chat uw vragen te stellen. Als u zich aanmeldt, kunt u het webinar ook op een later moment terugkijken. U kunt dan de live chatfunctie niet gebruiken.

Aanmelden

Meld u snel aan via: https://www.duurzaambouwloket.nl/5060-huizen