De gemeente Huizen organiseert op maandag 25 oktober samen met het Duurzaam Bouwloket een webinar over energiebesparing en isolatie, speciaal voor woningeigenaren met een huis uit de jaren zeventig of tachtig. Deze digitale informatiebijeenkomst start om 19:30 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via: www.duurzaambouwloket.nl/webinar-jaren7080huizen  of telefonisch via (072) 743 39 56.

Veel woningen slecht geïsoleerd

De gemeente wil inwoners graag verder helpen bij het energiezuinig maken van hun woning. Veel woningen, gebouwd in de jaren zeventig en tachtig, zijn slecht of niet geïsoleerd. Veel woningbezitters hebben hierdoor onnodig veel stookkosten, wat niet goed is voor hun portemonnee en het milieu. Tijdens het webinar geeft een adviseur van het Duurzaam Bouwloket advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtspunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden, specifiek voor deze groep woningen.

Onafhankelijk adviseur en live chat

Het webinar wordt gepresenteerd door een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Tijdens de presentatie is het mogelijk om in een live chat uw vragen te stellen. Mocht u de chatfunctie niet willen gebruiken, dan is het ook mogelijk uw vragen telefonisch of per e-mail te stellen. Als u zich aanmeldt, kunt u het webinar ook op een later moment terugkijken. U kunt dan de live chatfunctie niet gebruiken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via: www.duurzaambouwloket.nl/webinar-jaren7080huizen of telefonisch via (072) 743 39 56.