De buurtsportcoaches organiseren elke maand nieuwe (sport)activiteiten. We stellen de buurtsportcoaches aan je voor!

Hoi, ik ben Bas. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd Cios BOS-er (buurt onderwijs en sport-er) en vanaf april 2021 ben ik werkzaam als buurtsportcoach in de gemeente Huizen. Als buurtsportcoach wil ik leuke en sportieve activiteiten organiseren die voor iedereen zijn. En iedereen een kans geven om kennis te maken met allerlei verschillende en nieuwe sporten en spellen. 

Zelf honkbal ik al vanaf mijn 5e bij HCAW in Bussum. Inmiddels heb ik de kleinere honkbal ingeruild voor een water grotere gele bal om elke vrijdag met vrienden te softballen. Naast softballen, golf ik ook regelmatig en als er dan nog tijd is, spring ik trampoline of ga ik vissen. 

Mijn passie is mijn kennis van bovenstaande en nog veel meer sportieve activiteiten te delen en iedereen aan het bewegen krijgen. 

Ik ben Eline Kerklingh. Ik heb de opleiding MBO Sport en Bewegen niveau 4 gedaan. Bij Sportadviesgroep werk ik als buurtsportcoach vanaf 1 februari 2020. Ik ben een echte allrounder en geef gymles, pleinsport, kleutergym en mijn passie: dansles. 
Daarnaast doe ik zelf ook actief aan sporten. Ik tennis, dans en doe aan paardrijden en je vindt me ook op de mountainbike en skeelers. Wat ik al zei: ik ben een echte allrounder!

Ik ben Frank Wolfs. Ik heb de opleidingen ALO, CIOS en Sportmarketing & Management gedaan. Naast buurtsportcoach ben ik ook JOGG-regisseur en geef ik op dagelijkse basis samen met Rubin leiding aan het buurtsportcoach team van Sportadviesgroep. 

Al sinds 2015 houd ik me bezig met de ontwikkeling van verschillende (nieuwe) projecten en probeer ik zo op dagelijkse basis onze coaches te ondersteunen in hun werk. Zelf ben ik fanatiek golfer en tennis en voetbal ik ernaast ook.

Ik ben Joop van Kooij. Ik heb de vakopleiding tennisleraar bij de KNLTB gedaan en werk sinds 2019 naast tennistrainer ook als buurtsportcoach voor Sportadviesgroep. Ik ben dit jaar begonnen met een nieuwe opleiding, zodat ik nog breder ingezet kan worden. 
Ik geef pleinsport op verschillende basisscholen en organiseer en ondersteun daar waar nodig. Ik vind het leuk om zowel kinderen als volwassenen op enthousiaste manier wat te leren, maar ook te vermaken met sport en spel. Zelf speel ik tennis en golf. Tennis doe ik vanaf mijn 9e levensjaar. Golf doe ik nu 3 jaar erg fanatiek. Verder vind ik het leuk om naar andere sporten te kijken en me daarin te verdiepen. 

Ik ben Linda Kooij en ben sinds 2018 werkzaam als sportleider seniorensport binnen diverse organisaties. Ik vind het fijn om ouderen in beweging te houden/te krijgen. Zodat ze langer fit, sterk, lening en met meer zelfvertrouwen in het leven blijven staan. Daarnaast geef ik vanaf september 2020 via Sportadviesgroep als buurtsportcoach les aan mannen en vrouwen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is, maar wel heel belangrijk. Ik ben dankbaar dat ik hieraan kan bijdragen. Heerlijk als mensen tijdens het bewegen plezier hebben en hun hoofd leeg kunnen maken. Dat geeft energie! Ik hoop voor de zomer de opleiding Cognitieve Fitness af te ronden. Zelf heb ik veel getennist en gevolleybald. Nu loop ik veel hard bij atletiekvereniging de Zuidwal. 

Ik ben Manon Morelissen. Ik werk voor Sportadviesgroep en ben buurtsportcoach sinds 2018. Na mijn MTRO opleiding ben ik aan het werk gegaan, maar heb daarnaast altijd in de sport gewerkt. Toen mijn kinderen op de basisschool zaten, heb ik mij altijd ingezet voor sporten/bewegen op school. Ik sport als buurtsportcoach tegenwoordig met volwassenen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Samen met hun sport ik, maar zoek ik ook altijd naar een passende vereniging of hulp. Leuk en divers werk dus. Zelf zwem ik iedere week en sta ik ook als zwemtrainster aan het bad bij Zwem- en Polovereniging IJsselmeer.

Mijn naam is Mitchel de Bruijn en ik heb de opleiding sport en bewegen afgerond in Almere. Ik ben in december 2020 binnengekomen als flex werker en zal ondersteunen en helpen bij verschillende activiteiten de komende tijd. Mijn ervaring zit voornamelijk in het basketbal waar ik inmiddels 5 jaar clinics en training in geef. 

Even voorstellen, mijn naam is Paulien Veerman en ik werk als buurtsportcoach bij de vereniging Osorezu Budo Sporten. 

In samenwerking met de Gemeente Huizen organiseer ik diverse clinics en bijeenkomst om zo kinderen laagdrempelig kennis te laten maken met diverse Budosporten.

Wil je kennismaken met een van de Budosporten en er achter komen of het bij je past? Lekker bewegen met andere kinderen van je leeftijd? Meld je dan aan bij een van de activiteiten. 

Zie ik je snel?

Ik ben Pepijn Pappot. Ik doe de opleiding MBO eventmanagement. Ik ben buurtsportcoach in opleiding bij Sportadviesgroep en ik leer elke dag weer wat anders over dit vak. Ik begeleid activiteiten en geef ook deels zelfstandig lessen. Zelf ben ik erg fanatiek in voetbal, dit doe ik bij BFC in Bussum.

Mijn naam is Robert Starreveld en als buurtsportcoach bij Vereniging Osorezu Budo Sporten zet ik mij in om kinderen met verschillende Budo sporten kennis te maken. 

Zelf beoefen ik al jaren diverse Budo sporten zoals Judo (2e Dan), Karate (1e Kyu), Aiki Jutsu (2e Kyu) en van het Iaido. Voor het Judo en Jiu-Jitsu heb ik lesbevoegdheden (LMA3). 
Naast het feit dat het voor kinderen heel leuk is om deze sporten te beoefenen, gebruik ik het ook als kapstok voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Ik leer kinderen graag wat ze kunnen met hun lichaam, leer ze stoeien en voor zichzelf opkomen. 

Samen met de gemeente Huizen verzorgen wij diverse soorten clinics en sport activiteiten. Je kunt mij tegen komen tijdens de gymlessen op scholen om daar Stoei- en Judoclinics te geven. Voor de Bovenbouw en op de Middelbare scholen geef ik weerbaarheid- en zelfverdedingsclinics. Tevens vind ik het leuk om jongens en meiden de beginselen van het Japans Zwaardvechten (Katori Shinto/Iado) te leren. 

Hoop jullie snel ergens te zien!

Mijn naam is Roy Westland en ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan. Vanuit daar ben ik bij Montris aan de slag gegaan waar ik veel heb geleerd op pedagogisch gebied. De combinatie van sport en pedagogiek is top en erg interessant.
Ik ben nu ongeveer 4 jaar buurtsportcoach, ik was te vinden op de schoolpleinen maar tegenwoordig vooral op verschillende wijk activiteiten. Achter de schermen houd ik mij bezig met de coördinatie hiervan.
Wat betreft sport ben ik redelijk allround en vind vooral de beweging het leukst en belangrijkste ervan. Mijn passies zijn outdoor en boardsport, dit is iets wat ik het allerliefst doe. Het is voor mij dan ook het leukste om te zien als kinderen de 'stoke' ervaren die bij deze sporten komt kijken! De meeste van jullie zullen dit herkennen vanuit o.a. de Skateboard en Mountainbike lessen.

Ik ben Sarah en ik ben gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Mij zullen jullie vaak tegen komen tijdens dans clinics, yoga lessen en op de peuterbootcamp.
Daarnaast dans ik relgematig in de stijl modern tap ballet en jazz.

Ik ben Sem Visser. Nadat ik mijn Mbo Sport niveau 3 behaald had, besloot ik door te sturen en op dit moment doe ik naast mijn werk als buurtsportcoach de opleiding Coördinator Sportinstructie, Training en Coaching. Mijn rol is zeer divers. Zo geef ik pleinsport, (kleuter)gym en begeleid ik het naschools sporten. Ik geef ook voetbaltrainingen en voetbal dat is ook mijn eigen passie. Dit doe ik al vanaf jonge leeftijd bij HSV de Zuidvogels.

Ik ben Thomas Giezen. Ik doe de opleiding Sport en Bewegen MBO-4. Ik ben buurtsportcoach in opleiding bij Sportadviesgroep en leer elke dag meer over dit geweldige vak. Ik begeleid activiteiten en geef deels zelfstandig les. Zelf speel ik fanatiek basketbal bij de Quickrunners en tennis ik ook nog. 

Ik ben Justin Koenen. Na mijn opleiding Sport en Bewegen ben ik in 2017 aan de slag gegaan als buurtsportcoach bij Sportadviesgroep. Vanaf mijn begin heb ik mij op twee onderdelen gestort: pleinsport en freerunnen. Het pleinsport project is bedoeld voor kinderen op de basisschool, zij kunnen daarmee dagelijks in de pauze lekker bewegen. Dit draait op bijna alle basisscholen in Huizen succesvol. Wat ik daarvan erg leuk vind, is dat de kinderen een extra beweegmoment op de dag erbij hebben.
Freerunnen was en is een sport in opkomst, zelf vind ik het erg leuk en laagdrempelig. Daarom denk ik dat veel kinderen er plezier en baat bij kunnen hebben. Inmiddels hebben we hiermee al veel kinderen in beweging gekregen en ervoor gezorgd dat GV Turnlust freerunnen onderdeel van haar activiteiten aanbiedt. Wat ik noem een 'win win' situatie! Ik vind zelf heel veel sporten leuk, maar als ik moet kiezen dan ga ik voor handbal, dit doe ik zelf ook fanatiek in Blaricum. 

Ik ben Rubin Vos. Ik heb de opleidingen Vitaliteitscoach en HBO Leisuremanagement Sport & Bewegen gedaan. Samen met Frank ben ik naast buurtsportcoach ook eigenaar van Sportadviesgroep. Buurtsportcoach ben ik sinds 2016. Mijn rol is coördinator, specialist kwetsbare doelgroepen, personeel en ontwikkeling. Mijn sporten zijn rugby, bootcamp, zwemmen en hardlopen. 

Hoi, mijn naam is Job ter Hoeven. Na het behalen van mijn diploma op de Sportacademie in Amersfoort, ben ik gaan werken in de kinderopvang, dit doe ik nu al zo’n 5 jaar. Ik ben graag buiten en lekker aan het sporten, vandaar dat dit nu in combinatie doe als buurtsportcoach en buurtsportcoachcoördinator! Zelf ben ik al ruim 19 jaar actief bij mijn honk-  en softbalvereniging.

Hallo, mijn naam is Roën Delfina. Ik heb de studie MBO Sport & Bewegen afgerond, een aantal jaar later ben ik aan de slag gegaan bij Montris Kinderopvang. Hier werk ik nu al 2 jaar met veel plezier! Naast de BSO ben ik ook actief als buurtsportcoach. Zelf doe ik aan voetbal en zaalvoetbal, waar ik veel plezier uit haal!

Mijn naam is Bobbi van Hameren en ik heb het diploma sport en bewegingscoördinator niveau 4. Ik ben sinds afgelopen augustus actief als buurtsportcoach in de gemeente Huizen. In mijn werk houdt ik mij bezig met kleuter- & peuter sport en ben ik actief op de schoolpleinen.Mijn passie: als er iets is waar ik echt blij van word, is het voetbal. Ik heb dit 13 jaar lang zelf gedaan op het veld, maar nu alleen nog actief als KNVB scheids en als zaalvoetbalster.

Ron Hendriksen, zij-instroom coach, voorheen team en regiomanager in de industrie en leerkracht op de basisschool. Sinds 2022 fulltime Sportcoach geworden. Ervaren atletiekcoach en ASM instructeur met tevens  passie voor wielrennen, basketbal en vele andere sporten. Werken met speciale doelgroepen is een andere passie en specialiteit. Ondermeer heb ik activiteitenbegeleiding gedaan in de ouderen- en gehandicaptenzorg, sporten met statushouders, alsmede  lichamelijke opvoeding verzorgen in het speciaal basis- en voortgezet onderwijs.

Mijn naam is Iris Feijen en ik ben buurtsportcoach bij Sportadviesgroep! Sinds mei 2022 werk ik nu als buurtsportcoach. Mijn kwaliteit is om kinderen te inspireren door middel van sport. Ik wil kinderen graag in beweging brengen en laten blijven. Want bewegen is gezond en leuk! Zelf ben ik gek op karate, kickboks en fitness. Dit zijn ook de sporten die ik zelf beoefen.

Ik ben Sebastiaan van Duijn en ik kom uit Huizen. Ik ben al vanaf mijn 16de actief als leiding bij Scouting Vasanta. Hier heb ik leiding gegeven aan kinderen van 7 t/m 18 jaar oud. Sinds september 2022 ben ik actief als buurtsportcoach. Ik ben actief op verschillende scholen waar ik mij bezig houd met de pleinsport. Hiernaast verzorg ik op verschillende locaties het naschools sporten, waar ik op de vrijdagen bij de ophaalbrug aandacht besteed aan wat scouting gerelateerde activiteiten. Alles wat met sport te maken heeft vind ik enorm leuk om te doen. Ik probeer hierin ook zo veel mogelijk in mijn lessen te variëren om kinderen wegwijs te maken in de verschillende sporten.

Hallo mijn naam is Ronan, na het behalen van mijn diploma sport en bewegen niveau 3 ben ik sinds 1 september 2022 in dienst bij sportadviesgroep als buurtsportcoach. Daarnaast ben ik trainer bij Excelsior en is dus voetbal mijn sport en mijn passie.

Mijn naam is Peter Schlötter. Als hobby speel ik voetbal in het 1e van Sv Eemnes en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. In 2020 heb ik de opleiding Sport- en bewegingscoördinator niveau 4 afgerond aan de Sportacademie in Amersfoort. Sinds augustus 2022 ben ik werkzaam voor Sportadviesgroep als buurtsportcoach en ben ik veel te vinden binnen verschillende sport- en spelactiviteiten. Verder geef ik met veel plezier gymlessen aan basisschoolkinderen en geef ik 1 keer in de week een sportles aan een groep super gemotiveerde statushouders. Ik hoop dat ik mijzelf steeds meer kan blijven ontwikkelen en anderen kan inspireren om meer te bewegen.

Mijn naam is Justin van der Roest. Ik heb Sport en bewegen niveau 4 gedaan. Zwembadinstructeur, fitnessinstructeur, pupillen junioren (voetbal) en me UEFA C (voetbal) ook heb ik Gordon gevolgd (een cursus hoe je kinderen aanspreekt). Mijn werkervaring is zwemles geven, fitnesstrainingen geven van buikspieren tot fitnessprogramma’s maken. Ik heb gewerkt op de BSO als pedagogisch medewerker en sta dagelijks op het veld voetbal training te geven. Mijn specialiteit is voetbal en ik kan ook aardig badmintonnen, tennissen en tafeltennissen.

Mijn naam is Yousef. Ik kom oorspronkelijk uit Syrië waar ik gewerkt heb als leerkracht op de basisschool. In Nederland heb ik hard gewerkt om de taal te leren en ben ik uiteindelijk gaan werken als buurtsportcoach. Ik sport zelf graag in de sportschool. Ik vind het belangrijk dat ieder kind een kans krijgt en gezien wordt. Dat probeer ik in mijn werk ook naar voren te brengen. Ik doe mijn werk vol passie en plezier!