De gemeente Huizen en het Energiedienstenbedrijf (EDB) organiseren op 17 mei een webinar voor Verenigingen van Eigenaren (Vve’s). De webinar is voor Vve’s in Huizen die nadenken over verduurzamen. Tijdens de bijeenkomst vertellen we u over de technische mogelijkheden (maatregelen), financiering en subsidies voor VvE’s en laten we voorbeelden uit Huizen zien. Deelname is kosteloos en vrijblijvend.

Waarom verduurzamen?

Een goed geïsoleerd en geventileerd appartement brengt veel voordelen met zich mee. Het comfort in huis gaat omhoog en de energierekening omlaag. Ook de onderhoudskosten vallen lager uit. Toch worstelen veel Vve’s met de vraag hoe ze dat moeten aanpakken? Wat is nodig? Wat gaat dat kosten? Wie gaat de maatregelen uitvoeren? Welke leveranciers kan ik gebruiken? Het Energiedienstenbedrijf Gooi en Vechtstreek ondersteunt Verenigingen van Eigenaren in dit proces.

Eén aanspreekpunt

Het Energiedienstenbedrijf heeft een zogenaamde Product marktcombinatie (PMC) ontwikkeld voor Vve’s. Deze PMC werkt als een loket. Zo hebben besturen van Vve's één aanspreekpunt voor het hele verduurzamingstraject. Dit energieloket heeft alles onder één dak: voorlichting, intake, pre-scan, maatwerkadvisering, uitvoering en financiering. Het doel is om VvE’s te helpen om vergaand te verduurzamen terwijl de woonlasten gelijk blijven. 

Aanmelden

Het webinar is op maandag 17 mei van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via: https://www.duurzame-vve.nl/vve-webinar-huizen.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.energiedienstenbedrijfgv.nl/vereniging-van-eigenaren