Het is mogelijk om de vergaderingen live te volgen. Dit is zowel bij commissie- als ook bij raadsvergaderingen. 

  • Live luisteren (externe link)
    Via deze link komt u op de website van NH-Gooi. Als het geluid niet direct begint af te spelen, dan kunt u hiervoor op het driehoekje klikken.
     
  • Live meekijken en/of terugkijken(externe link)
    Via deze link komt u op de site van ons raadsinformatiesysteem terecht. Vergaderingen kunnen hier live gevolgd worden, maar het is ook mogelijk om vergaderingen terug te kijken. Let op: dit terugkijken kan sinds 30 november 2011, dit is dus niet mogelijk bij vergaderingen die voor die tijd hebben plaatsgevonden. 

Schorsing

Het kan voorkomen dat er tijdens de vergadering even wordt geschorst. Dit is een (korte) pauze waarbij de vergadering even stil ligt. De audiostreaming blijft op dat moment wel doorlopen, maar er zal geen geluid te horen zijn. Lukt het niet om de streaming te starten? Dan is er op dat moment geen vergadering of is de vergadering al afgelopen. De videostreaming zal bij een schorsing even geheel niet zichtbaar zijn. Zodra de vergadering weer openbaar verder gaat zal de uitzending bij videostreaming weer verschijnen. 

Toegankelijkheid

De gemeente Huizen vindt toegankelijkheid heel belangrijk. De live streaming wordt niet ondertiteld. Wel wordt er achteraf ondertiteling aan de videostreaming toegevoegd. Ontdekt u een fout in deze ondertiteling, dan kunt u dit melden bij de griffie. Tevens worden de vergaderingen verwerkt in uitgebreide samenvattende notulen(externe link)

Lees meer over Huizen toegankelijk en de toegankelijkheidsverklaringen van de gemeente.