Het is mogelijk om de vergaderingen live te volgen. Dit is zowel bij commissie- als ook bij raadsvergaderingen. Momenteel (in coronatijd) zijn de vergaderingen te volgen via geluid of ook met beeld en geluid. Dit is alleen live mogelijk, dus tijdens de vergaderingen. Het is niet mogelijk om vergaderingen terug te luisteren.

  • Live luisteren
    Via deze link komt u op de website van NH-Gooi. Als het geluid niet direct begint af te spelen, dan kunt u hiervoor op het driehoekje klikken.
     
  • Live meekijken
    Via deze link komt u op YouTube terecht. Let op: het live meekijken van de vergaderingen is alleen mogelijk zolang er i.v.m. corona geen publiek aanwezig kan zijn bij de vergaderingen.

Schorsing

Het kan voorkomen dat er tijdens de vergadering even wordt geschorst. Dit is een (korte) pauze waarbij de vergadering even stil ligt. De streaming blijft op dat moment wel doorlopen, maar er zal geen geluid te horen zijn. Lukt het niet om de streaming te starten? Dan is er op dat moment geen vergadering of is de vergadering al afgelopen.

Toegankelijkheid

De gemeente Huizen vindt toegankelijkheid heel belangrijk. De live streaming wordt echter niet ondertiteld. Wel worden uitgebreide samenvattende notulen gemaakt van alle vergaderingen. Lees meer over Huizen toegankelijk en de toegankelijkheidsverklaringen van de gemeente.