Op zondag 3 juli heeft burgemeester Niek Meijer uit ernstige veiligheidsoverwegingen twee woningen gesloten. Het gaat om twee woningen aan Roef. In de nacht van 10 juli omstreeks 02.00 uur vond een explosie plaats in een woning op de Roef. Er zijn geen slachtoffers. De woning is zwaar beschadigd. De politie doet momenteel onderzoek naar dit incident. Inmiddels is de sluiting van beide woningen opgeheven.

Hulp en ondersteuning

De gebeurtenissen op de Roef zijn ingrijpend. Voor omwonenden is het belangrijk om te weten dat er mogelijkheden voor hulp en ondersteuning zijn. Zo is er is slachtofferhulp en staan maatschappelijk werkers en de gezins- en opvoedcoach van Jeugd en Gezin voor u klaar.

Slachtofferhulp Nederland

Een heftige situatie in uw eigen woonomgeving meemaken kan erg ingrijpend zijn. Wij helpen op het moment dat u dat wilt, op een manier die bij u past. U kunt bij ons terecht voor emotionele steun en ondersteuning. Onze ondersteuning is altijd gratis. Samen zorgen we ervoor dat u de draad van het leven weer kunt oppakken.

Slachtofferhulp is bereikbaar op de volgende momenten:

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag gesloten

Versa Welzijn/Maatschappelijk Werk 

Mocht u behoefte hebben aan een gesprek, willen praten over de mogelijke stress of over de dingen die er om u heen gebeuren dan kunt u terecht bij het Maatschappelijk werk van Versa. U kunt zonder verwijzing bij het maatschappelijk werk terecht en kunt hiervoor het algemene nummer bellen voor het maken van een afspraak: 035 6 23 11 00.

De maatschappelijk werkers in Huizen zijn Jan Meijer en Marloes Meulman. Op donderdagochtend is er van 9.30 tot 10.30 uur een inloopspreekuur in Wijkcentrum de Draaikom, Draaikom 2.

Jan Meijer

Marloes Meulman

GGD/Jeugd en Gezin

Heb je een vraag of merk je dat je kind last heeft van het gebeuren in jullie woonwijk, dan denkt de gezins-en opvoedcoach van Jeugd en Gezin graag met je mee. Je kunt gratis en zonder verwijzing bij ons terecht.

We zijn bereikbaar van 8.30-16.30 uur via telefoon (035) 692 63 50 (je kunt vragen naar de gezins-en opvoedcoach van Huizen). Of je kunt een mail sturen naar info@jggv.nl.