Camperplaatsen

De camperplaats van gemeente Huizen ligt in een fraaie en rustig omgeving aan de IJsselmeerstraat. De camperplaats is dicht bij de gemeente Haven (N 052.18’31 en E 005.14’24) en tegen het Natura 2000 gebied.

Op de camperplaats kunnen 8 campers staan. U mag maximaal 3 nachten een camperplaats innemen. Vertrektijd is 12.00 uur. De kosten zijn € 10,00 per camper per nacht. Dit is inclusief toeristenbelasting. Betaling gaat via het scannen van een QR-code van I-Marina met uw smartphone. Er wordt door middel van kentekenregistratie toezicht gehouden door de havenmeester, eventueel ondersteund door de BOA's. 

Voorzieningen

Op het terrein is een Sanizuil aanwezig waar u (tegen betaling via aan/uit-net) drinkwater kunt tappen. Ook kunt u hier u chemisch toilet legen. Graag na gebruik even doorspoelen. Voor grijs water (douche-afwaswater) is er een afvoerpunt in de bestrating. Hier kunt u uw camper boven parkeren. Daarnaast staan er twee afvalcontainers voor restafval. Wilt u gebruik maken van het aanwezige sanitair tegenover het havenkantoor? Dit kost € 1,- per nacht, betaling bij de Havenmeester. 

Let op: honden zijn welkom op de camperplaats, mits aangelijnd. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Havenkantoor aan de Havenstraat 302, telefonisch via 06 27 30 80 84 of kijk op de website van Campercontact.