De camperplaats van gemeente Huizen ligt in een fraaie en rustig omgeving aan de IJsselmeerstraat. De camperplaats is dicht bij de gemeente Haven (N 052.18’31 en E 005.14’24) en tegen het Natura 200 gebied.

Op de camperplaats kunnen 8 campers staan. U mag maximaal 48 uur gratis een campeerplaats innemen. Vertrektijd is 12.00 uur. Het is niet toegestaan om daarna nogmaals 3 keer 24 uur op de camperplaats te staan. Er wordt door middel van kentekenregistratie toezicht gehouden door de havenmeester, eventueel ondersteund door een of meerdere BOA's. 

Voorzieningen

Op het terrein zijn geen voorzieningen aanwezig. Wel zijn er twee afvalcontainers voor restafval aanwezig. Aan de Energie nabij het gebouw van de KNRM is een camperservicepunt. Hier kan van 1 maart tot en met 1 november gratis grijswater geloosd worden. Ook is het mogelijk om met eigen waterslang drinkwater in te nemen. Deze kraan is het hele jaar te gebruiken. Wilt u gebruik maken van het aanwezige sanitair? Dan kan dit in overleg met de Havenmeester en na betaling. 

Let op: honden zijn toegestaan op de camperplaats, mits aangelijnd. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Havenkantoor aan de Havenstraat 302, telefonisch via 06 273 08 084 of kijk op de website van Campercontact(externe link).