De gemeente Huizen en Maatschappelijke Zaken HBEL gebruiken ZIVVER voor het versturen van privacygevoelige informatie. Door ZIVVER te gebruiken als e-mailprogramma kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo garanderen we dat niemand anders dan u de inhoud van de e-mail kan lezen. Om de e-mail te kunnen ontvangen en lezen is het voor de ontvanger niet nodig om een account aan te maken.

Wat is ZIVVER?

ZIVVER is een Nederlands bedrijf en heeft een gebruiksvriendelijke oplossing voor het veilig delen van informatie. ZIVVER versleutelt berichten met vertrouwelijke inhoud zoals cliëntgegevens, BSN-nummers of concurrentiegevoelige data. Op deze manier kunnen alleen verzender en ontvanger bij de informatie. Zo voorkomen we dat gegevens in verkeerde handen terecht komen. Beveiligd mailen is één van onze maatregelen in het kader van de AVG.

Wat krijgt u in uw mailbox?

Als u van ons een e-mail via ZIVVER ontvangt, dan krijgt u een notificatiebericht van ZIVVER in uw mailbox. In dit bericht ziet u het logo van de gemeente Huizen en Maatschappelijke Zaken HBEL. Dit bericht bevat een link naar de beveiligde e-mail. Die e-mail kunt u openen door het invoeren van een sms-code of een wachtwoord. Degene die u de e-mail stuurt, heeft u met afgesproken of het een sms-code of wachtwoord is.

Reageren op een bericht dat via ZIVVER is verstuurd?

U leest het bericht dat via ZIVVER is verstuurd op een beveiligde webpagina, die lijkt op een mailprogramma. Als u op het bericht wilt reageren, dan kan dat rechtstreeks vanuit deze pagina. Door het ontvangen bericht kunt u gelijk een bericht typen om te reageren. U verzendt deze reactie door op de verzendknop te klikken. Wanneer hier weer een reactie op komt, ontvangt u een notificatie via e-mail.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer aan ons door!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren. Wijzigingen kunt u doorgeven aan uw contactpersoon bij de gemeente Huizen en/of Maatschappelijke Zaken HBEL.

Meer over ZIVVER

ZIVVER biedt een oplossing voor het veilig versturen van berichten via e-mail, chat en file transfer. ZIVVER versleutelt berichten met gevoelige inhoud zoals patiëntgegevens, BSN-nummers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Verstuurt u een bericht via ZIVVER, dan is dat gegarandeerd veilig. Dat betekent: zeker weten dat niemand anders dan de verzender en ontvanger het bericht kunnen lezen. Dus ook hackers niet. Daarnaast voorkomt ZIVVER dat organisaties gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen.