Beweegloket

Logo Beweegloket Huizen

Welkom bij het beweegloket van de buurtsportcoaches. Dit is hét loket voor inwoners uit Huizen om te gaan bewegen en vallen te voorkomen. Dit loket is er voor alle inwoners uit Huizen en in het bijzonder voor diegene die minder goed, of minder vaak bewegen. Als u uzelf of een ander hierin herkent, bekijk dan hier de mogelijkheden.

Valpreventie

Bovendien kunt u hier ook terecht voor informatie en de juiste verwijzing rondom valpreventie. De interventies zijn verschillend voor 65-plussers met een laag, matig en hoog valrisico. Om senioren inzicht te geven of zij een verhoogd valrisico hebben, kunnen zij zich aanmelden voor een valrisicotest bij de buurtsportcoach. Als u uzelf of een ander hierin herkent, bekijk dan hier de mogelijkheden. 

Buurtsportcoach bereikbaar voor advies en informatie

Buurtsportcoach Manon Morelissen is op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 tot 16.00 bereikbaar om te gaan bewegen of voor meer informatie over valpreventie. Zij maakt graag een afspraak met u om te kijken naar de mogelijkheden. U kunt Manon telefonisch bereiken via 06 2180 2393 of per e-mail via: manon@sportadviesgroep.nl.

Inloopspreekuur beweegloket

In de even weken is buurtsportcoach Manon van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek (Plein 2000 1, 1271 KK in Huizen) te vinden. Tijdens het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak terecht met al uw vragen omtrent bewegen en valpreventie. 

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen inloopspreekuren.