Nieuws

 • Extra maatregelen voor de Veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Flevoland

  (25-09-2020)

  Het aantal besmettingen met het coronavirus in de veiligheidsregio’s Gooi en Vechtstreek en Flevoland blijft stijgen en komt daarmee boven de signaalwaarde uit. In navolging van de zes veiligheidsregio’s, die vorige week  het risiconiveau ‘zorgelijk’ kregen opgeplakt, maakt het kabinet vandaag bekend dat hieraan nog acht regio’s worden toegevoegd, waaronder Gooi en Vechtreek en Flevoland. 

 • De Omrooper en de openbare bekendmakingen

  (24-09-2020)

  De Omrooper is een wekelijkse gemeentepagina in het Nieuwsblad voor Huizen. Hierin vindt u nieuwsfeiten en de openbare bekendmakingen: de meest recente bouwaanvragen, kapvergunningen en besluiten van het college van burgemeester en wethouders.

 • Week van de Veiligheid in teken van weerbaarheid

  (24-09-2020)

  In de week van 5 tot en met 9 oktober vindt de Week van de Veiligheid plaats. Deze week staat in het thema van weerbaarheid. De gemeente Huizen gaat met verschillende activiteiten in op hoe inwoners van Huizen kunnen voorkomen slachtoffer te worden van criminaliteit.

 • Schittert u straks op de nieuwe website van gemeente Huizen?

  (23-09-2020)

  Op dit moment is er nog weinig te zien, maar achter de schermen staat de website van gemeente Huizen al volledig in de steigers voor een grondige renovatie. Wilt u een hoofdrol spelen op de nieuwe website? Dat kan!

 • Brom- en snorfietsverbod Oude Raadhuisplein

  (22-09-2020)

  Op het Oude Raadhuisplein is brom- én snorfietsen niet toegestaan. U riskeert een boete van €104,- euro.

 • Actualisatie adressen gemeentegids 2021

  (07-09-2020)

  Een bericht voor ondernemers, bedrijven of verenigingen: Uitgever Akse Media start volgende week met het actualiseren van de redactionele adressen voor de gemeentegids van Huizen in 2021.

 • Blauwe zone Keucheniusstraat

  (03-09-2020)

  In de Keucheniusstraat in het Oude Dorp wordt regelmatig buiten de parkeervakken geparkeerd. Tussen de Tuinstraat en de Kerkstraat geldt een blauwe zone. Dat houdt in dat buiten de vakken parkeren niet is toegestaan, dit kan beboet worden.

 • Inkoopactie woningisolatie voor huiseigenaren

  (25-08-2020)

  De gemeente Huizen start in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie. Een aantal vakkundige isolatiebedrijven biedt inwoners de mogelijkheid om via www.duurzaambouwloket.nl/huizenisoleert een scherp geprijsde offerte aan te vragen voor dak-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie. De actie loopt van 31 augustus tot en met 15 november 2020.

 • Fotowedstrijd gemeentegids: uw foto in de gemeentegids van Huizen?

  (22-07-2020)

  Ook in 2021 brengt de gemeente een gemeentegids uit. De gids staat vol met informatie over Huizen. De gemeentegids is ook altijd gevuld met mooie foto’s van onze gemeente. En wie weet met uw foto! We organiseren namelijk een fotowedstrijd met mooie prijzen. Dus trekt u erop uit in Huizen? Vergeet dan uw camera niet!

 • Digitale nieuwsbrief

  (07-01-2019)

  Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de gemeente Huizen? Schrijf u dan in voor onze digitale nieuwsbrief! 

Archief