Contact

Het Havenkantoor is per mail bereikbaar via: gemeentehaven@huizen.nl. Van maandag tot/met zondag is het havenkantoor telefonisch bereikbaar tussen 9.30 - 12.30 uur en 13.00 - 17.30 uur via: 06 27 30 80 84 of (035) 528 12 22.

Huizen, Haven van 't Gooi

Huizen, Haven van 't Gooi, maakt haar naam waar met een schitterende oude haven in het Nautisch Kwartier, met een Botterwerf en vier jachthavens. Er is een goede verbinding van de haven naar het oude historische dorp en het charmante winkelcentrum Hart van Huizen. 

Laatste nieuws

 • Nieuwsbrief Huizen Haven van 't Gooi - April 2021

  Het vaarseizoen 2021 is fris begonnen. Daar laten de nodige ligplaatshouders zich niet door weerhouden. Er is alweer gezellige reuring op de steigers, die onlangs zijn schoongemaakt. Onze wintergastenvertrekken en zomergasten komen aan in de haven.
 • Winterabonnement aanloophaven

  De Gemeenteraad van Huizen heeft het College van Burgemeester en Wethouders begin november vorig jaar gevraagd onderzoek te doen naar het aantrekkelijker maken van de aanloophaven voor ligplaatshouders.
 • Tariefaanpassing per 1 april 2021

  De tariefberekening voor een ligplaats in de aanloophaven was best complex. Daarom is er nu gekozen om het tarief voor de aanloophaven aan te laten sluiten op het zomer- en wintertarief van de gemeentehaven.
 • Blauwe vlag voor gemeentehaven Huizen

  Onderscheiding is erkenning voor veilige en schone jachthaven
 • Update Corona measures Amsterdam Cruise Region

  The Municipality of Huizen gives permission for the temporary operation of a river cruise boat as a hotel ship in the harbor Nautical Quarter and offers opportunities for tourism in Huizen.
 • Excursies, workshops en arrangementen voor cruisegasten in Huizen

  Voor cruisegasten die Huizen voor korte of wat langere termijn bezoeken, zijn diverse arrangementen beschikbaar.
Meer nieuws