De oost-west as van Huizen - van Huizermaatweg tot Stroomzijde - wordt vernieuwd. Deze ‘nieuwe’ oost-westverbinding maakt het voor fietsers en voetgangers veiliger, duidelijker en efficiënter. Het OV wordt er sneller, meer comfortabel en beter door. Winkelcentrum Oostermeent en de sportclubs in de buurt worden beter bereikbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Ook garandeert de nieuwe inrichting een goede toekomst voor de bomen. 

Het vele nieuwe groen en de extra beplanting worden op de omgeving afgestemd, zodat hun functie en uitstraling beter tot z’n recht komen. De uitvoering van de werkzaamheden start naar verwachting vanaf 1 december. Vanaf volgende week worden er al diverse vooronderzoeken uitgevoerd. Aannemer BAM Infra Nederland gaat dit werk uitvoeren. Projectleider Geert de Breuker:

“Wij zijn er trots op dat wij met dit werk mogen bijdragen aan een nog mooier Huizen. Voordat de werkzaamheden starten stellen wij ons graag aan u voor tijdens de informatiemiddag- en avond op 29 november a.s. Wij spreken u graag!”

Meer weten?

Vooral als u langs de oost-west as woont, werkt of sport, gaat u het merken! De werkzaamheden duren naar verwachting tot medio 2024.Tijdens en na de werkzaamheden merkt u het resultaat; een vernieuwde, veilige route met veel groen. Wij vertellen u daarover graag meer. U bent van harte welkom op:

Datum: 29 november tussen 16.00 en 20.00 uur
Locatie: Scholengemeenschap Huizermaat, Monnickskamp 7

U kunt daar uw vragen stellen, tekeningen bekijken èn kennis maken met de mensen die tijdens de werkzaamheden ook uw aanspreekpunt zullen zijn. Meer informatie over de achtergrond van de werkzaamheden vindt u op www.huizen.nl/oost-westas.