Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er onderstaande wegwerkzaamheden. 

Gebied Periode Omschrijving
Kruising van de Eemlandweg met de Havenstraat 25 oktober t/m 5 november

Er vinden werkzaamheden plaats aan de waterleiding op de kruising van de Eemlandweg met de Havenstraat. Hierbij worden enkele parkeerplaatsen tijdelijk afgezet en kan het verkeer overlast ervaren. 

Voetgangersdoorgang tussen de Groen van Prinsterenlaan en de Van Hogendorplaan 25 oktober t/m 18 november Door werkzaamheden aan het energienet zal de voetgangersdoorgang tussen de Groen van Prinsterenlaan en de Van Hogendorplaan (tegenover nummer 59) tijdelijk worden afgesloten. Ook het voetpad wordt gedeeltelijk afgesloten. De voetgangers worden omgeleid. Door deze werkzaamheden kan de buurt enige overlast ervaren. De direct omwonenden worden nog door de aannemer geïnformeerd. 

De brug op de Oud Blaricumerweg, Naarden

Van 23 augustus t/m 24 december Van 23 augustus t/m 24 december is de brug op de Oud Blaricumerweg in Naarden vanwege werkzaamheden afgesloten voor alle verkeer. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente Gooise meren. Voor vragen en meer informatie kunt u kijken op de website van Gooise Meren.

    Overzichtskaart

    Bekijk ook onze overzichtskaart voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

      Contact

      Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.