Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er de volgende werkzaamheden gepland. 

GebiedPeriodeOmschrijving
Huizerhoogt (Blaricummerstraat en aangrenzende wegen)Van 25 april tot eind juliWerkzaamheden voor het aanleggen van glasvezel in Huizerhoogt. Hierdoor kan er tijdelijk verkeershinder ontstaan op de Blaricummerstraat en aangrenzende wegen. Kijk voor meer informatie over de aanleg op: www.deltanetwerk.nl/aanleg(externe link)
Werkzaamheden oost-west asMomenteel niet bekendDe werkzaamheden voor de vernieuwing van de oost-west as zijn tijdelijk stilgelegd. Kijk voor meer informatie op Vernieuwing oost-west as.
Van Hogendorplaan tot en met Jan SchoutenlaanVan mei tot oktoberHet riool wordt eerst vervangen in de Van Hogendorplaan, tussen Nieuwe Bussummerweg en Arie de Waalstraat. Dit duurt naar verwachting tot aan de bouwvak (7 augustus). Na de bouwvak, vervolgen de werkzaamheden aan de Jan Schoutenlaan. Dit duurt naar verwachting tot oktober. Tijdens de werkzaamheden zijn de wegen afgesloten voor verkeer en is er een omleiding. 
Wijk Stad en LandeVanaf februari

Liander vervangt de gasleidingen in de wijk. Ook wordt het elektriciteitsnet vernieuwd en komen er 3 nieuwe elektriciteitshuisjes.

Logger en Klipper: In de week van 1 mei starten de werkzaamheden in de Logger en Klipper. Hierdoor kan enige hinder ontstaan. U wordt over de werkzaamheden geïnformeerd door de aannemer.

Kijk voor meer informatie en de planning per straat: https://www.liander.nl/huizen-stad-en-lande(externe link)

AmersfoortsestraatwegVan 3 mei tot en met 31 augustusWerkzaamheden voor het vernieuwen en het verbeteren van het gasnetwerk. Deze saneringswerkzaamheden kunnen lichte verkeershinder veroorzaken. Alle wegen blijven bereikbaar.
Gooilandweg, Bovenweg, E. LudenstraatVan 22 mei tot en met 8 juni

Vervanging van de inritblokken van de rotonde Gooilandweg, Bovenweg, E. Ludenstraat op de volgende dagen:

 • 1 tot en met 8 juni: de Bovenweg wordt half afgesloten en is deels open voor verkeer. De afslag blijft opnieuw open voor het verkeer.
‘t Merk, Gooilandweg, Randweg, Blaricummerstraat
Crailoseweg, Naarderstraat  
Van 5 tot en met 16 juniWerkzaamheden aan de bermen voor een betere afwatering van het water op de rijbaan. Hierdoor kan tijdelijk verkeershinder ontstaan. U wordt met borden gewaarschuwd. Meer informatie: Werkzaamheden bermen voor betere afwatering

  Overzichtskaart

  Bekijk ook onze overzichtskaart(externe link) voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

   Contact

   Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.