Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er de volgende werkzaamheden gepland. 

GebiedPeriodeOmschrijving
Huizermaat en Bovenmaten20 september tot begin 2023

Reinigen van de hoofdriolering vinden plaats in de wijken Huizermaat en Bovenmaten. Het riool wordt gereinigd om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken.

Met water onder hoge druk wordt het riool schoongespoten. Het werk kan enige hinder veroorzaken. Wanneer ze bij u in de buurt aan de slag gaan, ontvangt u hierover een brief van Teeuwissen.

Havenstraat9 december tot begin 2023

Door graafwerkzaamheden langs de Havenstraat is er vanaf 9-12 beperkte ruimte om te parkeren. 

De gasleiding wordt vervangen. Er is ruimte nodig om het werk veilig uit te voeren. De weg wordt niet afgesloten, maar het werk kan wel voor overlast zorgen. De werkzaamheden zullen duren tot eind van dit jaar met een kleine uitloop naar begin 2023. Aangrenzende bedrijven en woningen worden geïnformeerd.
 

Werkzaamheden oost-west as Door werkzaamheden voor de oost-west as kan de rijbaan tijdelijk worden gestremd. U wordt dan met de hulp van verkeersregelaars over de andere rijbaan of de ventweg begeleid. 
Woensbergerweg 9 januari tot 10 februari 2023

Door graafwerkzaamheden langs de Woensbergerweg kan men hinder ondervinden. De weg wordt niet afgesloten maar is wel slechter te bereiken.

    Overzichtskaart

    Bekijk ook onze overzichtskaart(externe link) voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

      Contact

      Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.