Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er de volgende werkzaamheden gepland. 

GebiedPeriodeOmschrijving
Nieuwe Bussummerweg (ook hinder: Ericaweg tot aan Oud Bussummerweg)2 mei tot 20 juli

Vanaf 2 mei tot 20 juli voert Liander graafwerkzaamheden uit aan de Nieuwe Bussummerweg. Dit vanwege groot onderhoud aan het gas- en elektranetwerk.

Ook vanaf de Ericaweg tot aan de Oud Bussummerweg zal enige hinder ontstaan. Op diverse dagen wordt één rijbaan afgesloten. Het verkeer wordt dan geregeld met verkeersregelaars. Het fiets- en voetpad aan de noordkant van de Nieuwe Bussummerweg wordt afgesloten; weggebruikers worden naar de overkant geleid. 

Direct aanwonenden ontvangen een brief met toelichting van de aannemer. 

De gemeente Huizen23 mei tot en met 15 juli (ongeveer 8 weken)Vanaf 23 mei worden de kolken in de gemeente Huizen gereinigd. Kolken zijn putten in de stoeprand, voor de afvoer van regenwater. De firma Teeuwissen uit Huizen voert de werkzaamheden uit. Het duurt ongeveer 8 weken. U kunt ons helpen door uw auto (zo mogelijk) niet op een kolk te parkeren. Lees meer over de jaarlijkse kolkenreiniging.
Randweg,  Zenderlaan nr. 11 t/m nr. 49vanaf 30 mei tot uiterlijk 1 september

Vanwege werkzaamheden aan het energienet vinden graafwerkzaamheden plaats aan de Randweg en de Zenderlaan (nr. 11 t/m nr. 49). Diverse parkeerplaatsen worden tijdelijk afgesloten, er kan daardoor overlast worden ervaren. De werkzaamheden starten op 30 mei, deze zullen enkele weken in beslag nemen. Er wordt in verschillende fases gewerkt. 

De steeg naast Zenderlaan 11 wordt tijdelijk afgesloten om stroomkabels om te leggen, dit wordt met de bewoners overlegd. 

Op 1 juni en 2 juni wordt de Zenderlaan ter hoogte van 49 afgesloten voor het autoverkeer. Tijdens de overige werkzaamheden zal het verkeer enkel wat overlast kunnen ervaren met het parkeren.

De woningen blijven toegankelijk en direct aanwonenden worden per brief door de aannemer geïnformeerd. 

    Overzichtskaart

    Bekijk ook onze overzichtskaart voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

      Contact

      Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.