Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er de volgende werkzaamheden gepland. 

GebiedPeriodeOmschrijving
Zomerkade10 januari tot eind aprilDe Zomerkade is afgesloten voor doorgaand verkeer in verband met de reconstructie van het gebied.
Gemeente HuizenVanaf woensdag 19 januari> Woensdag 19 januari:
Het aanbrengen van stickers op de schakelkasten van rioolgemalen. Dit duurt een paar dagen.
 
> Maandag 24 januari:
Onderhoud aan de rioolgemalen en pompputten. Deze werkzaamheden duren enkele weken. 
Beukenlaan24 januari en 25 januariDe Beukenlaan ter hoogte van nummer 9 van wordt afgesloten voor al het verkeer wegens werkzaamheden aan het gasleidingnet. Op beide dagen is een omleiding actief.
Voetgangersdoorgang Groen van Prinsterenlaan en Van Hogendorplaan 24 januari tot 23 februariVanwege werkzaamheden eeaan het energienet zal de voetgangersdoorgang tussen de Groen van Prinsterenlaan en de Van Hogendorplaan (tegenover nummer 59) tijdelijk worden afgesloten van 24 januari tot 23 februari. Ook zal het voetpad aan de Van Hogendorplaan gedeeltelijk worden afgesloten. De voetgangers worden ter plaatse omgeleid. Door deze werkzaamheden kan de buurt enige overlast ervaren. De direct omwonenden worden door de aannemer geïnformeerd. 

Cesar Francklaan

28 januari De Cesar Francklaan wordt op 28 januari afgesloten van 07.00u tot 17.00u voor automobilisten wegens werkzaamheden aan het gas- en stroomnetwerk. Direct aanwonenden worden door de aannemer geïnformeerd. 
Beemsterboerstraat1 en 2 februari van 07.00 tot 17.00 uurDe Beemsterboerstraat wordt 1 en 2 februari van 07.00 tot 17.00 uur afgesloten voor al het verkeer wegens graafwerkzaamheden. Op beide dagen is een omleiding actief. Ook de parkeerplaatsen worden beide dagen afgesloten. Direct aanwonenden worden door de aannemer geïnformeerd.

    Overzichtskaart

    Bekijk ook onze overzichtskaart voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

      Contact

      Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.