Werkzaamheden: waar en wanneer?

Op dit moment zijn er de volgende werkzaamheden gepland. 

GebiedPeriodeOmschrijving
Vierde Kwadrant en BijvanckSeptember tot eind 2023Reiniging van het riool. U ontvangt een brief van Teeuwissen wanneer ze bij u in de buurt aan de slag gaan. Het werk kan enige hinder veroorzaken.
Rokerijweg (inclusief Fabrieksweg en Industrieweg)Vanaf 11 september tot voorjaar 2024

Het riool en het afvalt wordt vervangen op het bedrijventerrein. Dit gebeurt in fases. Tijdens de werkzaamheden kunnen wegen (deels) zijn afgesloten en is er een omleiding. Kijk voor meer informatie en de planning op de BouwApp(externe link).

Bestevaer en BaanbergerwegTot en met 26 januari 2024Werkzaamheden aan de gasleiding nabij de parallelweg Bestevaer (2 t/m 28) en kruispunt Baanbergerweg. Het verkeer kan lichte hinder ondervinden.
Koningin Julianastraat6 decemberKoningin Julianastraat, ter hoogte van huisnummer 1, is tijdelijk afgezet vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen.
Werkzaamheden oost-west asMomenteel niet bekendDe werkzaamheden voor de vernieuwing van de oost-west as zijn tijdelijk stilgelegd. Kijk voor meer informatie op Vernieuwing oost-west as.
Wijk Stad en LandeSinds februari

Liander vervangt de gasleidingen in de wijk. Ook wordt het elektriciteitsnet vernieuwd en komen er 3 nieuwe elektriciteitshuisjes.

Kijk voor meer informatie en de planning per straat: https://www.liander.nl/huizen-stad-en-lande(externe link)

Overzichtskaart

Bekijk ook onze overzichtskaart(externe link) voor de precieze locaties en perioden van wegwerkzaamheden en afsluitingen in Huizen. 

    Contact

    Voor vragen over wegwerkzaamheden kunt u terecht bij het team Civiele techniek via het telefoonnummer 14 035. Onze medewerkers zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 9.30 uur en tussen 16.00 en 16.30 uur Op vrijdag kunt u alleen tussen 9.00 en 9.30 uur bellen.