Wat gaan we doen?

Vanaf woensdag 30 november kappen we in ongeveer drie weken diverse bomen (252) in de Aristoteleslaan, de Bovenmaatweg en de Huizermaatweg.

Vanaf donderdag 1 december herplanten we in ongeveer drie weken diverse bomen (104) in de Aristoteleslaan, de Bovenmaatweg en de Huizermaatweg. We plaatsen die tijdelijk op het bomendepot op het weiland aan de Aristoteleslaan/ Rijnland. Wanneer de straat weer klaar is planten we ze terug.

Vanaf vrijdag 9 december verwijderen we in ongeveer een week de boomwortels in de Aristoteleslaan. De overige boomwortels in de Bovenmaatweg en de Huizermaatweg verwijderen we wanneer we in die straat aan het werk gaan.

Wat merkt u hiervan?

De rijbaan kan tijdelijk worden gestremd. U wordt dan met de hulp van verkeersregelaars over de andere rijbaan of de ventweg begeleid. Om de hinder voor u zo veel als mogelijk te beperken starten we vanaf 8.30 uur. Houd u rekening met enkele minuten extra reistijd.

De bomen liggen soms dicht op de kabels en leidingen. Van te voren hebben we onderzocht waar die liggen, maar dit blijkt buiten niet altijd te kloppen. Daarom werken we zo voorzichtig als mogelijk om de wortels en kabels en leidingen niet te beschadigen.